LP: Izjava srpskog ministra ogolila suštinu odnosa prema Crnoj Gori
LP

LP: Izjava srpskog ministra ogolila suštinu odnosa prema Crnoj Gori

Još jedna u nizu izjava srpskih ministara koja na skandalozan način ogoljava suštinu velikosrpske propagande protiv Crne Gore i njenog naroda jeste i izjava ministra Lončara, navodi se u saopštenju Liberalne partije.

 Podsjećaju da je, ministar u Vladi Srbije izjavio da nastoji da u ministarstvu i u zdravstvu uopšte ne bude Crnogoraca ili ih bude što manje.

"Šovinističke poruke koje stalno stižu iz Beograda i potpiruju mržnju prema Crnoj Gori jasno je da su dio projekta destabilizacije Crne Gore i hibridnog rata protiv njenog naroda. Ministar, najviši funkcioner srpske države tvrdi da se u Crnoj Gori „desio narod“ aludirajući na rušilačku revoluciju 1989-e godine, i direktno se miješa u crnogorske poslove pokazujući netrpeljivost prema Crnoj Gori. Jedina Crna Gora kakvu oni mogu da podnesu jeste kada je ona njihov poslušnik i poligon za njihove nacionalističke igrarije i kusur za potkusurivanje", smatraju u LP.

Država Crna Gora uspješno se kako kažu iz ove partije odupire takvoj "lažnoj propagandi koja sve više gubi strpljenje i pokazuje svoje pravo lice,kako u Beogradu tako i među njihovim ispostavama u Crnoj Gori".

"Zato država mora još snažnije nastaviti takav posao, a svaki građanin mora se aktivno pridružiti odbrani mira i slobode multikulturalne i građanske države i odbacivanjem poplave lažnih vijesti, smutnje, dezinformacija i podpirivanja mržnje i huškanja građana jednih na druge.  Građanima smo dužni da sopštimo istinu i da konačno i neznavenima i neupućenima bude jasno ko zapravo ugrožava mir svakog građanina i stabilnost Crne Gore kao države", poručuju iz LP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.