Beranac(20) pokušao da zapali vozila policajca, osumnjičen i za razbojništvo u pokušaju

Beranac(20) pokušao da zapali vozila policajca, osumnjičen i za razbojništvo u pokušaju

Policija je u Beranama rasvijetlila krivično djelo razbojništvo u pokušaju izvršeno 2018. godine, kao i krivično djelo izazivanje opšte opasnosti izvršeno u decembru 2019. godine i protiv osumnjičenog podnijela krivične prijave.

Postoji osnovana sumnja da je izvršilac ovih krivičnih djela N.P. (20) iz Berana.

"Sumnja se da je krivično djelo razbojništvo u pokušaju izvršio na način što je, uz prijetnju nožem, pokušao da otuđi novac iz jednog marketa, u kojoj namjeri nije uspio.

Krivično djelo izazivanje opšte opasnosti N.P. je, sumnja se, izvršio na način što je zapaljivom tečnošću pokušao da izazove požar na dva vozila u vlasništvu policijskog službenika D.S. i njegovog oca S.S", saopšteno je iz policije.

N.P. se nalazi na izdržavanju kazne u UIKS zbog drugog izvršenog krivičnog djela.

Osim toga, policija je u Rožajama podnijela krivičnu prijavu protiv A.K. (43) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

Takođe, kako se dodaje u saopštenju policije podnijeta je krivična prijava i protiv Š.F. (69) iz Rožaja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo šumska krađa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.