Policajci iz Pljevalja pušteni na slobodu
Foto: Ilustracija

Osumnjičeni za zloupotrebu položaja

Policajci iz Pljevalja pušteni na slobodu

U Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima saslušani su Z.K., D.K., R.R, i M.D. službenici Uprave policije Centar bezbjednosti Pljevlja koji su juče uhapšeni i protiv kojih je podnijeta krivična prijava. Nakon saslušanja, kako je saopšteno, pušteni su na slobodu.

Iz Tužilaštva podsjećaju da su Z.K., D.K. i R.R uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično djelo - zloupotreba službenog položaja, dok je M.D. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo - falsifikovanje isprave.

"Državna tužiteljka u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima, zbog navedenih krivičnih djela, saslušala je sva lica koji su nakon saslušanja pušteni na slobodu. Dalje službene radnje u izviđaju su u toku", navodi se u saopštenju Nataše Bajčete državne tužiteljke i portparolke ODT u Pljevljima, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.