U Italiji voz izletio iz šina: Jedna osoba poginula, 30 povrijeđeno
Foto: Twitter

Željeznički saobraćaj između Milana i Bolonje u prekidu

U Italiji voz izletio iz šina: Jedna osoba poginula, 30 povrijeđeno

Na sjeveru Italije, u blizini mjesta Lodi, voz je izletio iz šina, a prema prvim informacijama, jedna osoba je poginula, a 30 povrijeđeno.

Nesreća se dogodila pedesetak kilometara južno od Milana, a policija je saopštila da je zbog nesreće u prekidu željeznički saobraćaj između Milana i Bolonje.

"Korijere dela Sera", pozivajući se na spasioce, navodi da je poginuo mašinovođa, kao i da je 30 putnika lakše povrijeđeno, prenosi Rojters.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.