Pljevlja: Požar u porodičnoj kući, žena skočila sa drugog sprata da bi se spasila
Foto: PV Informer

Povrijeđena nije životno ugrožena

Pljevlja: Požar u porodičnoj kući, žena skočila sa drugog sprata da bi se spasila

Služba zaštite i spašavanja Pljevlja je nešto poslije ponoći intervenisala u gašenju požara koji je izbio u porodičnoj kući u strogom centru Pljevalja, koja se nalazi u blizini ugostiteljskog objekta “Trebovina”.

Pored vatrogasaca koji su više od dva sata gasili vatru kako se ne bi proširila na susjedne objekte po izuzetno lošim vremenskim uslovima usljed jakog vjetra i niske temperatue vazduha,  na terenu je bila policija i vozilo Hitne medicinske pomoći, prenosi PV Informer.

U požaru je povrijeđena M.T (66) koja je da bi se spasila, skočila je sa drugog sprata kuće.

Povrijeđena osoba nije životno ugrožena.

Materijalna šteta je velika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.