Sniježni nanosi blokirali put Novi Pazar-Sjenica, zavijano više vozila(VIDEO)
Foto: Screenshot

Sniježni nanosi blokirali put Novi Pazar-Sjenica, zavijano više vozila(VIDEO)

Na dionici Brnjica-Bijele Vode na putu Aljinovići- Sjenica- Novi Pazar potpuno je obustavljen saobraćaj zbog smetova, saopštilo je Preduzeće "Novi Pazar put".

Iz ovog preduzeća navode da je na dionici Brnjica- Duga Poljana zavijano više putničkih vozila do kojih pokušavaju da dođu svom raspoloživom mehanizacijom,prenosi Beta.

Iz preduzeća "Novi Pazar putevi" ističu da će sa čišćenjem ovog putnog pravca nastaviti kada im to dozvole vremenske prilike, jer usljed jakih sniježnih padavina, olujnih naleta i smanjene vidljivosti rad mašina, vozila i ljudstva nema efekta.

Iz preduzeća apeluju na sve vozače da ne kreću na put bez preke potrebe i zimske opreme do normalizacije stanja, a u cilju očuvanja bezbjednosti u saobraćaju.

Osim ove, neprohodne su i dionice Kuti-Odvraćenica, Bare-Kumanica, Preko brdo-Duga Poljana i Odvraćenica-Preko Brdo.

Desetak vozila je večeras bilo zavijano u sniježnim nanosima kod Varde u opštini Kosjerić, ali su oni odblokirani posle intervencije vatrogasaca i vozila komunalnog preduzeća.

Kako javlja RTS, javno komunalno preduzeće Elan je pomoglo požeškim putarima da očiste regionalni put. Među zavijanim putnicima bila je i jedna trudnica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.