Vozila ispred vile direktora „Amazona“ platila astronomske kazne za parkiranje
Ilustracija

Vlasnik Amazona renovira kuću

Vozila ispred vile direktora „Amazona“ platila astronomske kazne za parkiranje

Kamioni, pikapovi i automobili parkirani ispred vašingtonske vile direktora „Amazona“ Džefa Bezosa, koja prolazi kroz proces renoviranja u koje je uloženo 12 miliona dolara, prikupili su više od 564 kazne za parkiranje.

Bezos je kupio zgradu od 2.500 kvadratnih metara (koja je nekada bila muzej tekstila) za 23 miliona 2016. godine, a ona se nalazi prilično blizu „Kristal Sitija“ – drugog sjedišta „Amazona“.

Ubrzo je i uložio 12 miliona dolara u renoviranje kojim je vila proširena na 3.100 kvadrata.

Kako prenose mediji, Bezosov dom ima 11 spavaćih soba, balsku prostoriju, vinski podrum, sobu za ispijanje viskija, bioskop i više od hiljadu (!) svjetlosnih instalacija.

Javni dokumenti pokazuju i da su među troškovima „astronomske“ kazne za parkiranje. Između 2016. i 2019. izdato je 564 kazne, a ukupna vrijednost im je skoro 16.840 dolara.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.