Numerologija: Utorak povoljan za novinare, srijeda za nove ugovore, četvrtak dan za pomirenje...
ilustracija

Numerologija: Utorak povoljan za novinare, srijeda za nove ugovore, četvrtak dan za pomirenje...

U numerologiji se broj dotičnog dana u mjesecu određuje tako što se svi brojevi iz datuma sabiraju dok se ne dobije jednocifren broj.

Utorak, 4. 2. 2020=10=1
 

Dobar dan

Pozitivne energije, koje su prilično stabilne u današnjem danu, pogoduju ljudima, posebno onima čije je srce ranjeno emocijama, pa se već dugo ne mogu od toga oporaviti, niti sve zaboraviti. No, danas će im se to desiti posle dužeg vremena. Dan je povoljan za ljude koji rade u medijima, za novinare, spikere i izvještače najrazličitijeg tipa i domena.

U ljubavi bi trebalo otvoreno iznijeti svoje emocije partneru, dok novčano ide onima koji poslovno putuju.


Savjet: Budimo hrabri i igrajmo naveliko danas.

 

Srijeda, 5. 2. 2020=11=2
 

Povoljan dan
 

Dan je odličan za mnogo toga, a posebno za sve ono što je povezano sa brzinom, novim aktivnostima, pripravničkim stažom, putovanjima i potpisivanjem važnih poslovnih ugovora, na period kraći od 4 godine. Najpametnije bi bilo danas ustati vrlo rano i krenuti u žestoku poslovnu akciju koja će biti natprosječno brza i efikasna. Naime, dan je prepun dobrih šansi i srećnih događanja, pa ih valja hvatati već od rane zore.

Za ljubavi i novac, takođe, važi sve prethodno rečeno.


Savjet: Budimo elokventni, superiorni i „skockani“ čitavog dana.

 

Četvrtak, 6. 2. 2020=12=3
 

Povoljan dan
 

Lijep dan je pred nama, pa se potrudimo da i mi budemo takvi u njemu. Energije ovog četvrtka su inventivne za većinu privatnika i onih koji imaju samostalni biznis, posebno ako je on vezan za uslužnu djelatnost, trgovinu voćem i povrćem, kao i organizaciju putovanja i turističkih tura.

Na ljubavnom planu je odličan za pomirenje; ispravljanje svega onoga što se može ispraviti u ljubavi, kako bi se nastavilo tamo gdje se stalo. A novac - pa i on hoće mnoge danas.

Savjet: Prihvatimo popularnost koja će nas „strefiti“ danas.

 

Petak, 7. 2. 2020=13=4
 

Dobar dan
 

Pozitivne energije u današnjem danu posebno pogoduju onima čije je srce u velikoj mjeri vezano za prirodu, biljke, životinje i rodni dom. Dan je izvanredan i za ekologe, farmaceute, fitoterapeute, kao i ustanove koje se bave proizvodnjom ljekovitog bilja, a tu su i narodni travari u pojedinim djelovima svijeta.

Dan je sjajan i za ljubavna pitanja, pa bi trebalo otvoreno priznati svoju ljubav partneru, dok novac očekuje samo neke srećnike.

Savjet: Iskrenost neka nam bude zvijezda-vodilja danas.

 

Subota, 8. 2. 2020=14=5
 

Srećan dan
 

Sreća u svemu i svačemu danas traje i traje, na našu opštu radost. Dan u sebi nosi sjajne energije gotovo za sve, što je realno izvodljivo, naravno. Pošto je vikend, ipak je preporuka da se što više provodimo, najbolje na snegu ako uspijemo da ga pronađemo negdje, a što manje da radimo ili mislimo na naše poslovne probleme i dileme danas, ali i sjutra, kako sebi ne bismo upropastili ova 2 dana odmora.

Dan je odličan za ljubav, vjenčanje i vjeridbu, a odličan je i za novčane dobitke.

Savjet: Prirodnost i spontanost su čarobna formula ovog dana.

 

Nedelja, 9. 2. 2020=15=6
 

Povoljan dan
 

Dan je kao stvoren za umjetnice i populaciju ljepšeg pola, kao i za one najmlađe koji su skloni sportskim aktivnostima ili slikarstvu. Dobar je za učenje skijanja ili klizanja, i za opštu zimsku razonodu negdje na planini. Školske i sve druge osnovne i lične probleme danas valja zaboraviti i malo se odmaći od njih, kako bismo ih lakše riješili u radnim danima koji su već od sjutra pred nama.

Velika ljubav stiže nekim usamljenicima, a novac hoće ribare sjevernih mora.

Savjet: Uživajmo u današnjoj pustolovini.

Ponedeljak, 10. 2. 2020=7

Nepovoljan dan
 

Sve ono što je povezano sa popularnošću, omiljenošću i prihvatanjem od strane drugih danas ne bi trebalo forsirati, jer se može desiti da se time pokrenu ogovaranja, tračevi i spletke kako na radnom mjestu, tako i u privatnom životu, nečijem ili pak našem. Zato temu javnosti i visokog vrednovanja ovoga ili onoga danas izbacimo iz svoje orbite, da se ne bi desilo suprotno od očekivanog.

U ljubavi nije dobar dan za vjenčanje, slavlja i slično, a nije ni za uspjeh na finansijskom polju.

Savjet: Pijmo što više vode u današnjem danu.

 

Izvor: Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.