Perović: Srpski nacionalistički korpus prebolio i Kosovo, Crnu Goru ne može
Milenko Perović

Perović: Srpski nacionalistički korpus prebolio i Kosovo, Crnu Goru ne može

Napadi na Crnu Goru ciklično se ponavljaju iz Beograda u posljednjih 30 godina, a usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti samo je bilo povod za novu negativnu kampanju iz Srbije, ocijenio je, za Televiziju Crne Gore (TVCG), profesor Milenko Perović.

"Zbog toga i imamo situaciju, a to je i više nego evidentno, da u ovom trenutku, u ovoj strahovitoj kampanji koja iz Srbije ide prema Crnoj Gori, imamo udružene vlast i opoziciju.Taj srpski nacionalistički korpus prebolio je i Srpsku Krajinu i Republiku Srpsku, prebolio je i Kosovo, ali Crnu Goru ne može da preboli.

Zbog toga je, takoreći zakonomjerno, od Miloševićeve političke elite, uslovno rečeno, pa na ovamo, sve se političke elite, bile one u vlasti ili u opoziciji, u jednom se slažu - da Crna Gora ne treba da postoji i da Crnogorci ne treba da postoje kao narod", kazao je Perović za TVCG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.