Za ova tri znaka FEBRUAR donosi dobre vijesti
Ilustracija

Za ova tri znaka FEBRUAR donosi dobre vijesti

Mjesec februar biće prilično zanimljiv period, posebno zbog retrogradnog Merkura. Ali ne brinite, energija će biti mnogo pozitivnija nego u januaru.

Blizanci – Sve počinje da dobija smisao

Prelazak Sunca u buntovnu Vodoliju kroz devetu kuću donijeće olakšanje, osjećaćete kao da ste na vrhu svijeta. Bez obzira da li planirate putovanje u inostranstvo ili stručno usavršavanje, sve vrijeme bićete fokusirani na lične ciljeve.

Vaša vladajuća planeta Merkur biće retrogradna u vašoj kući karijere.

Iskoristite ovo vrijeme da pregledate, razmislite i ponovo procijenite svoje profesionalne ciljeve. Takođe je dobro vrijeme da postavite potrebne granice u poslovnom okruženju.

VagaČeka vas odličan period pun uspjeha i lijepog raspoloženja

Jeste li spremni za veliki uspjeh, Vage? U februaru ćete biti u centru pažnje na nekoliko načina, i to će vam prijati.

Imaćete jaku želju, ali i mogućnosti za humanitarni rad. Zdravlje će cvetati.

Pun mjesec u Lavu poljuljaće vašu kuću prijateljstva, ali to neće biti ništa loše, naprotiv, ovo će donijeti jasnoću u ovo područje vašeg života, a vaše nade želje i snovi će se iskristalisati i neće biti prepreka da stignete do njih.

Uživaćete i na polju ljubavi.

Vodolija – Čeka vas blagoslov do blagoslova

Ipak slavite svoj rođendan, Vodolije! Tokom cijelog mjeseca februara imaćete razloga za smijeh. Vaš vladar Uran sada ide direktnim hodom i to je samo po sebi prednost za vaš znak.

Merkur će početkom mjeseca ući u vaše polje finansija, pa će se i novčana situacija popraviti.

Pun mjesec u Lavu uzdrmaće polje ljubavi, ali će vam sa tim „potresom“ mnoge stvari postati jasnije i znaćete u kojem pravcu treba da krenete kada je u pitanju aktuelni partner.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.