Dzej Zi i Bijonse nisu ustali da ispoštuju himnu
Džej Zi i Blu Ajvi

Amerikanci bijesni

Dzej Zi i Bijonse nisu ustali da ispoštuju himnu

Izvođenju nacionalne himne prije početka finalne utakmice profesionalne lige američkog fudbala posvjećuje se ogromna pažnja. Pjevači su pod velikim pritiskom da "The Star-Spangled Banner" otpjevaju što bolje jer se greške ne praštaju. Zbog toga ne čudi osuda tamošnje javnosti što Bijonse i Džej-Zi nisu ustali tokom izvođenja.

Američka javnost jednoglasno je ocijenila – Demi Lovato odlično je izvela nacionalnu himnu uoči početka 54. Superboula. Međutim, neke od prisutnih izvođenje nije podiglo na noge, piše Ju-Es-Ej tudej.

Portal TMZ objavio je video-snimak na kojem se vide Bijonse, Džej-Zi i njihova ćerka Blu Ajvi kako sjede tokom Deminog izvođenja pjesme The Star-Spangled Banner na stadionu „Hard rok“ u Majamiju, prenosi RTS.

Džej-Zi je inače bio jedan od producenata spektakularnog nastupa na polovini noćašnjeg Superboula u kojem su briljirale latino dive Šakira i Dženifer Lopez.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.