Bred Pit poželio Velikoj Britaniji dobrodošlicu u klub samaca
Bred Pit

Slavni glumac se našalio i sa princom Harijem

Bred Pit poželio Velikoj Britaniji dobrodošlicu u klub samaca

Na dodjeli BAFTA nagrada pročitana je poruka Bred Pita koji se našalio na račun Bregzita, ali i princa Harija.

Bred Pit je dobio nagradu za najbolju sporednu ulogu u filmu Bilo jednom u Holivudu, prenosi RTS.

Pošto nije prisustvovao svečanosti, poruku koju je pripremio je pročitala glumica Margo Robi koja je glumila sa njim u filmu Kventina Tarantina. 

„Zdravo Britanijo, čujem da si postala singl – dobrodošla u klub“, navodi se u poruci koja aludira na izlazak Ujedinjenog Kraljevstva iz Evropske unije.

Dodala je da je Bred Pit naveo da će nagradu nazvati Hari, jer je uzbuđen zbog toga što će je odnijeti u Sjedinjene Države sa sobom.

„Njegove riječi, ne moje“, navela je Marko Robi na dodjeli nagrada.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.