Baka Iris ima 80, a njen izbranik 35 godina: Traže dozvolu od Džonsona za vjenčanje
Foto: Facebook

Engleska

Baka Iris ima 80, a njen izbranik 35 godina: Traže dozvolu od Džonsona za vjenčanje

Ajris Džons iz Vestona na Meru (Engleska), koja se zaljubila u Egipćanina od 35 godina, obratila se Borisu Džonsonu za pomoć kako bi mogla da se uda za čovjeka svojih snova.

Ona je prošlog ljeta upoznala Muhameda Ahmeda Irbrihama na Fejsbuk grupi posvećenoj ateizmu, a samo dvije nedjelje kasnije mladić iz Gize izjavio joj je ljubav i pozvao je u Kairo.

Otputovala je u novembru, i mada su se tek upoznali, odlučili su da se vjenčaju. Međutim, na njeno veliko razočaranje, britanska ambasada u Kairu obavijestila je da mora da podnese potvrdu o razvodu i da nema prepreka sklapanju braka.

Iako im je poslala veliki broj imejlova, diplomate u Kairu ignorišu njene molbe.

Vjerujući da će premijer Džonson pokazati saosjećanje, jer je i sam u vezi sa 24 godine mlađom Keri Simonds, odlučila je da mu se lično obrati:

"Dragi gospodine Džonsone, znam da ste čovjek koji ima srce. Želim da se udam za ovog gospodina iz Egipta. Suočavamo se s preprekama i odbijanjem. Vrijeme nije na mojoj strani. Samo želim da provedem ostatak života s njim", napisala je u imejlu premijeru, piše Dejli Mejl.

Ona je dodala da je Džonson "čovjek s potrebama i željama kao i svi mi" i da ne želi da piše kraljici jer je ona trenutno zaokupljena Harijem, Megan i Endruom, prenosi Blic.

Prošle nedjelje, Ajris je gostovala na jutarnjem programu britanske televizije, gdje je, između ostalog, rekla da je veza sa Egipćaninom veoma strastvena i da se osjeća posebnom, jer je osvojila tako divno biće.

Muhamed se navodno naljutio što je Ajres na televiziji otkrla detalje iz njihovog intimnog života, uključujući i to da su prve zajedničke noći potrošili cijelu kutiju lubrikanta.

Ona planira da se s Muhamedom vrati u Veliku Britaniju i da će mu ostaviti bungalov vrijedan 220.000 funti.

Iz Dauning strita joj je stigao odgovor u kome je obavještavaju da je njeno pismo "proslijeđeno odgovarajućem odjeljenju".

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.