Nikola Janović

Janović poručio selektoru vaterpolo tima

"Gojković da se drži blagoslova i podrške države"

Ministar sporta Nikola Janović poručio je selektoru vaterpolo tima Vladimiru Gojkoviću da ne razumije kontekst crkvenih odlikovanja, posebno ne u kolektivnim sportovima.

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković posjetio je juče Cetinjski manastir, gdje je služena Sveta arhijerejska liturgija.

Nakon liturgije, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije čestitao je Gojkoviću i vaterpolo reprezentaciji bronzanu medalju osvojenu na prvenstvu Evrope. Gojković se u ime reprezentacije zahvalio na časti i ukazanoj pažnji.

"Držite se blagoslova i podrške države, jer jedino ona pripada svima u reprezentaciji, kao što reprezentacija pripada njoj", naveo je Janović na svom Twiter nalogu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.