Selu u kom je odmarao, biznismen ostavio nekretnine vrijedne 14 miliona eura
Ilustracija

Dobili zgrade u Kanu i Parizu

Selu u kom je odmarao, biznismen ostavio nekretnine vrijedne 14 miliona eura

Pokojni francuski biznismen Bernar Milo ostavio je 14 miliona eura nekretnina francuskom selu Montezik na jugu Francuske, gdje je provodio odmore od djetinjstva.

Milo koji je živio na Azurnoj obali, nije nikada živio u tom selu i nikome nije za života pominjao da bi nasledstvo ostavio Monteziku, prenosi B92.

Predsjednik opštine Rene Lavastru rekao je da je iznenađen tim nasledstvom i dodao da nije nikada vidio Miloa, već je čuo da je redovno dolazio na godišnji odmor. Milo je tom selu ostavio vlasništvo nekoliko zgrada koje je posjedovao na periferiji Pariza i u Kanu.

Montezik ima godišnji budžet od oko 800.000 eura i prilično je uspješno mjesto koje ima finansijske koristi od obližnje hidrocentrale.

Predsjednik opštine je dodao da će, ipak, narednim lokalnim vlastima ostaviti da upravljaju novom imovinom Montezika.

U Francuskoj su u martu zakazani lokalni izbori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.