Pamela Anderson se razvodi nakon samo 12 dana braka
Pamela Anderson

Problemi sa dobijanjem vjenčanog lista

Pamela Anderson se razvodi nakon samo 12 dana braka

Atraktivna plavuša, zvijezda serije "Čuvari plaže" Pamela Anderson udala se prije 12 dana za filmskog producenta Džona Pitersa i glumici je ovo peti brak.

Ipak, nakon samo 12 dana braka uslijedila je pauza, dok svjetski mediji prenose da se Pamela već razvela.

"Život je put, a ljubav je proces. Znajući tu univerzalnu istinu, zajedno smo odlučili da odložimo formalizaciju dobijanja vjenčanog lista," saopštila je Pamela.

Par se vjenčao u opštini, ali po američkom zakonu brak nije važeći dok vjenčani list nije zvanično izdat i zaveden, što traje nekoliko nedelja.

Pamela i Džon su se zabavljali prije 30 godina, a nedavno su odlučili da ponovo otpočnu romansu.

"Oni pripadaju zajedno. Divna holivudska romansa," rekao je izvor blizak paru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.