SNP: MUP da objavi imena privedenih u Bijelom Polju

SNP: MUP da objavi imena privedenih u Bijelom Polju

Socijalistička narodna partija Crne Gore i njen opštinski odbor u Bijelom Polju najoštrije su osudili privođenje grupe mladića iz Bijelog Polja, koji su ovih dana, kako su naveli, pozivani na takozvane informativne razgovore.

"Obraćaju nam se pojedini roditelji privedenih koji su zabrinuti i plaše se za svoju djecu. U saznanju smo da se radi o momcima, koji nemaju nikakve kriminalne dosijee i do sada nijesu imali nikakvih sukoba sa zakonom. Ovakvo policijsko postupanje ne može se tumačiti drugačije nego kao jedan od vidova njihovog zastrašivanja. Način na koji se to dešava nije primjeren za jedno demokratsko društvo", saopšteno je iz bjelooljskog SNPa.

Poručuju da će takvi potezi biti kontraproduktivni i pozivaju Ministarstvo unutrašnjih poslova da u najkraćem roku objavi imena privedenih, kao i osnov njihovog privođenja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.