Zastrašujuće! Mladić zbog ljubomore sjekirom usmrtio bivšeg dečka svoje djevojke, zločin obavio pred njom i tijelo mladića bacio u rupu?
Sa lica mjesta

U Novom Sadu

Zastrašujuće! Mladić zbog ljubomore sjekirom usmrtio bivšeg dečka svoje djevojke, zločin obavio pred njom i tijelo mladića bacio u rupu?

Sumnja se da je S. S. (25) iz Štrpca ubio dvadesettrogodišnjaka, čije je tijelo pronađeno 29. januara na Novom naselju.

Policija u Novom Sadu uhapsila je S. S. (25) iz Štrpca, zbog sumnje da je učinio krivično dijelo teško ubistvo.

Sumnja se da je, u Novom Sadu, sjekirom usmrtio 23-godišnjeg mladića iz Titela, čije je tijelo pronađeno 29. januara na Novom naselju.

Zbog sumnje da je prisustvovala ubistvu, a nije prijavila krivično dijelo, uhapšena je i J. J. (29) iz Novog Sada, koja se tereti za neprijavljivanje krivičnog dijela i učinioca.

Oboje su zadržani do 48 sati, a sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor, do 30 dana.

Osumnjičeni za ubistvo S. S. (25) je sadašnji dečko J. J. (29), a ubijeni mladić iz Titela je njen bivši dečko, pišu Novosti online.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.