U Parizu otvorena igraonica sa mačkama
Ilustracija

Planeta mačaka

U Parizu otvorena igraonica sa mačkama

U Parizu je nedavno otvorena igraonica u kojoj su glavni akteri mačke, a posjetioci imaju sat vremena da riješe zadatu enigmu uz pomoć mačaka koje se slobodno šetaju u prostoriji, prenijeli su francuski mediji.

Igraonica "Trijangl" (Le Triangle - Escape Game), nudi u sali "Planeta mačaka"  sat vremena za rješavanje enigme u kojoj su mačke predstavljene kao gospodari svijeta. Osim toga, posjetioci su slobodni da se igraju i maze mačke, prenosi Beta.

Ideja je nastala u saradnji sa organizacijom "Boemske mačke", utočišta za napuštene ljubimce. 

Ukoliko se posjetilac tokom igre "zaljubi" u čupavog pomagača, postoji mogućnost da ga usvoji. 

Igranioca ipak upozorava da se prostor "Planeta mačaka" ne preporučuje onima koji su alergični na dlaku te životinje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.