Ramusović prije suđenja pljunuo samohranu majku koju je pretukao prošle godine
Muhamed Ramusović

Ramusović prije suđenja pljunuo samohranu majku koju je pretukao prošle godine

Suđenje Berancu Muhamedu Ramusoviću koji je optužen da je sugrađanki Jeleni Krstić nanio teške tjelesne povrede, danas je prekinuto u Osnovnom sudu u ovom gradu jer je prije početka, kako tvrdi advokat oštećene Srđan Lješković, došlo do incidenta u kojem je ugrožena bezbjednost njegove klijentkinje.

Lješković je, tražeći odlaganje suđenja, rekao da je Ramusoviću u hodniku dok je prolazio pored Krstićeve, pljunuo prema njoj i i nešto dobacio.

"Moja klijentikinja je u šoku i nakon ovoga nema uslova za održavanje ročišta" kazao je Ljesković, prenose Vijesti.

Ljesković dodao da su veći  incident spriječili zatvorski komandiri koji su sprovodili Ramusovića.

"Želim da istaknem izuzetno profesionalan odnos  sprovodničke službe ZIKS Bijelo Polje koji su brzom reakcijom spriječili veći incident. Očekujem da Vrhovni sud u što kraćem roku obezbijedi  iste uslove ostalim sudovima u Crnoj Gori, kao što i sam ima", kazao je Lješković.

Ramusović je na pitanje sudije da li je to uradio, odgovorio da je samo rekao "puu", odnosno da nije pljunuo.

Sudija Dubravka Popović je udaljila Ramusovića iz sudnice i saslušala vještaka medicinske struke.

Novo ročište je zakazano 7. februar, prenose Vijesti.

Ramusović je u pritvoru o početka novembra, a tereti se da je krajem oktobra na radnom mjestu pretukao samohranu majku Jelenu Krstić.

Njemu se sudi za krivična djela nasilničkog ponašanje i nanošenje teške tjelesne povrede.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.