Vučić: Teške poruke za Srbiju stižu iz Crne Gore
Aleksandar Vučić

Vučić: Teške poruke za Srbiju stižu iz Crne Gore

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da teške poruke za Srbiju stižu iz Crne Gore.

Predsjednik Crne Gore i lider DPS-a Milo Đukanović poručio je građanima u Tivtu da ne dozvole da se njihova vjerska sloboda zloupotrebljava na način na koji se ovih dana zloupotrebljava da bi se srušila Crna Gora.

“Ne dozvolite da budete dio tog ludačkog pokreta”, poručio je on.

"To su za nas teške poruke. Vidjećemo, prvo da se izjasni srpska crkva u Beogradu, a onda ćemo donositi zaključke šta i kako dalje", rekao je Vučić u Drvaru, na pitanje da prokomentariše izjavu Đukanovića u Tivtu.

On je rekao da ne želi da se miješa u crkvena a pogotovo u duhovna pitanja, ali da je srpska crkva uvijek bila čuvar ne samo duhovnog života nego i nacionalnog bića.

"I ako onda vidite iz različitih izvora, i iz crkvenih i iz državnih, da kažu da to nije srpska nego neka pravoslavna crkva. Pa će to da rade na Kosovu, kao što su nekada radili u Hrvatskoj. Samo da ne bi bila srpska", rekao je Vučić, prenosi Beta.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.