Smolović: Svojom odlučnošću i humanim gestom spasili ste jedan život
Foto: Opština BP

Uručio zahvalnice građanima-spasiocima

Smolović: Svojom odlučnošću i humanim gestom spasili ste jedan život

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović uručio je danas zahvalnice za iskazanu hrabost i humanost Amaru Bećiroviću, Mensuru Hajdarpašiću, Salminu Nišiću i Amiru Kajeviću, građanima-spasiocima koji su 23. januara spasili život sugrađaninu, koji je skočio sa gradskog mosta.

Smolović se zahvalio spasiocima na hrabrosti i odlučnosti da skoče u Lim, čime su pored humanosti pokazali da i građani mogu da budu aktivni dio sistema zaštite i spašavanja.

“Želim da vam zahvalim što ste uradili najplemenitiju stvar, jer ste svojom odlučnošću i mogu reći timskim radom, toga dana spasili jedan život. Kao predsjednik Opštine sam veoma ponosan na vaše djelo, a vjerujem i svi naši sugrađani” – kazao je Smolović, koji je pored zahvalniica građanima-spasiocima uručio i novčanu nagradu, prenosi Opštinski sajt.

slika2

Foto: Opština BP

Prepričavajući dramu koja se tog dana dogodila, mladići su istakli da su samo razmišljali kako da spasu život čovjeka koji se davi.

“Nakon što je sve prošlo, postali smo svjesni opasnosti kojom smo bili izloženi. Međutim, svi smo saglasni da bi opet isto ponovili” – poručuju Amar, Mensur, Salmin i Amir.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.