Pešić: SNP se s pravom prepoznao kao kičma tog pokreta
Nikola Pešić

Pešić: SNP se s pravom prepoznao kao kičma tog pokreta

Usljed nakaradne i pogubne politike, poražene prošlosti i bezidejnog pogleda u budućnost, zalutali SNP se još jednom pronašao u porukama našeg Predsjednika, čak i kad poimenice nijesu ni spomenuti, kazao je Nikola Pešić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore.

"Ipak, razumijemo ih zašto su se pronašli, jer su upravo oni činili kičmu "ludačkog pokreta" o kojem je juče govorio predsjednik Milo Đukanović", rekao je Pešić.

Ocjenjujući da je upravo taj pokret odgovoran za katastrofalnu politiku koja je za posledicu imala krvave sukobe na prostoru Balkana i nazadovanje čitavog regiona.

"Kako drugačije okarakterisati politiku koja se nakon 20 godina katastrofa i stradanja nije osvjestila i priznala sulude greške iz prošlosti, nego nastavlja i 2020. da srlja u propast. Nebrojano puta pokušavali su da ruše Crnu Goru isto tako kao što to pokušavaju da učine i danas, kazao je predsjednik Savjeta mladih DPS.

Kako je naveo, jedino što su srušili za sve ovo vrijeme jeste sopstvena partija koja se cijepala nebrojeno puta, čiji rejting vrtoglavo pada iz godine u godinu i koja danas ima svega dva poslanika koja, po obostranom priznanju, učestvuju u radu Skupštine suprotno dogovoru partijskog rukovodstva.

"Red bi bio, ipak, da se konačno vrate u stvarnost, u kojoj se sudi po djelima a ne na bazi jeftinih, potrošenih saopštenja . A naša djela govore: ostvarena ideja nezavisne i suverene Crne Gore, ekonomska stabilnost, bezbjednost i sigurnost učlanjenjem u NATO savez, napredovanje u pregovorima sa EU, kao i svake godine rast i poboljšanje standarda života naših građana. I upravo zbog svih tih ostvarenja Crna Gora je danas jača i sigurnija nego prije dvadeset godina. Ni tada vam nije prošlo rušenje naše države pa neće ni danas, kad su naši građani i državni organi jači od vaših tužnih manipulacija i očajničkih nasrtaja", zaključio je Pešić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.