Radi se na identifikaciji grupe lica koja je večeras fizički nasrnula na jednog mladića
Ilustracija

Radi se na identifikaciji grupe lica koja je večeras fizički nasrnula na jednog mladića

Policija radi na identifikaciji lica koja su večeras fizički napala J.V. (19) u naselju City kvart.

"Grupa, za sada nepoznatih lica, fizički je napala J.V. koji tom prilikom nije zadobio ozbiljne povrede, dok su se napadači udaljili u pravcu kružnog toka.

Aktivnosti policije  u vezi ovog događaja su u toku", saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, na području Glavnog grada je večeras na dvije lokacije došlo do pokušaja kamenovanja kolona vozila koja su se kretale kolovozima, a kamenovanja su spriječena efikasnom reakcijom policije.

"Naime, u naselju Zabjelo je nakon reagovanja policije zbog pokušaja kamenovanja u službene prostorije dovedeno pet lica na informativni razgovor, dok je iz naselja Donja Gorica dovedeno jedno lice", saopšteno je iz policije.

Osim toga, večeras je od strane policije spriječeno ispisivanje grafita na zidu jednog ugostiteljskog objekta u bloku V.

"Naime, A.S. (40) je večeras crtao grafit i pokušao fizički da napadne vlasnicu ugostiteljskog objekta", saopšteno je.

A.S. je priveden u službene prostorije Centra bezbjednosti Podgorica.

"Još jednom pozivamo građane da se uzdržavaju od incidenata i da ne nasjedaju na provokacije bilo koje vrste", navode iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.