Spektakularan doček za
Foto: Vlada Crne Gore

Spektakularan doček za "ajkule" na Trgu nezavisnosti: Proradio crnogorski inat i ponos(FOTO)(VIDEO)

Crna Gora dočekala je vaterpoliste, osvajače bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti. Trg nezavisnosti u Podgorici ispunili su navijači iz svih gradova Crne Gore, koji su došli da pozdrave crnogorske "ajkule".

Na binu su izašli reprezentativci Crne Gore u vaterolu uz usklike i aplauz okupljenih. Na Trgu nezavisnosti je premijer Duško Marković, ministar sporta Nikola Janović, ministar kulture Aleksandar Bogdanović, ministar odbrane Predrag Bošković, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković... 

"Skoro 13 godina nakon istorijske Malage, evo nas na istom mjestu, pod morem crnogorskih zastava... Za naše sjajne momke i našu Crnu Goru", kazao je Vuković na Trgu nezavisnosti. 

On je kazao da je crnogorski ratnički duh proradio kada je bilo najteže.

"Proradio je crnogorski inat i ponos", poručio je Vuković,prenosi RTCG.


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.