Marković sa vaterpolistima: CG da ostane u vrhu evropskog i svjetskog vaterpola

Marković sa vaterpolistima: CG da ostane u vrhu evropskog i svjetskog vaterpola

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković ugostio je danas vaterpoliste Crne Gore nakon što su sinoć na Evropskom prvenstvu u Budimpešti osvojili bronzanu medalju.

"Čestitam sportski podvig kojem se raduje cijela Crna Gora - našim ajkulama, selektoru sa saradnicima i Vaterpolo-plivačkom savezu.Vaša pobjeda i osvojena medalja vratile su Crnu Goru tamo gdje pripada - u vrh evropskog i svjetskog vaterpola", kazao je Marković i dodao da vjeruje da će na tom zasluženom mjestu i trajati kao zemlja.

8313116210458464791011365876116040953364480o

"Uspjeh vaterpolista je uspjeh naše države i ona će to znati da cijeni, a Vlada i Ministarstvo sporta i mladih da nagrade posebnom premijom i statusom koji smo konstituisali novim Zakonom o sportu", poručio je Marković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.