Vaterpolisti stigli u Podgoricu, doček na Trgu nezavisnosti (VIDEO)
Foto: RTCG

Vaterpolisti stigli u Podgoricu, doček na Trgu nezavisnosti (VIDEO)

Crnogorski vaterpolisti sletjeli su na podgorički aerodrom nakon osvajanja bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Budimpešti.

Predviđeno je da ih potom u Vili Gorica ugosti predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Duško Simonović, a organizovan je i doček na Trgu Nezavisnosti, poslije 18 sati.

"Atmosfera je bila sjajna. To je moglo da se vidi u svakom meču. Možda smo mogli i u finale, ali je i ovo veliki uspjeh. Vratili smo vaterpolo na mjesto koje mu pripada",  rekao je selektor Vladimir Gojković,prenosi Pobjeda.

Iskusni Draško Brguljan se već okreće kvalifikacijama za Olimpijske igre.

"Najvažnije je da se ode na Olimpijske igre. To je čak i važnije od ovoga. Naučili smo iz prethodnih iskustava da igramo utakmice za treće mjesto. Vidjeli ste koliko smo narod sa ovim obradovali. Svaka medalja je veliki uspjeh", istakao je Brguljan.

"Ajkule” su sinoć u meču za treće mjesto pobijedile Hrvatsku 10:9, iako su na polovini utakmice zaostaje četiri pogotka. To je četvrta medalja za Crnu Goru na prvenstvima Evrope, nakon zlata iz Malage 2008. i srebrnih odličja iz Ajndhovena 2012. i Beograda 2016. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.