Bebek se vraća u Bijelo Dugme: Što sam stariji osjećam da se sve više približavamo jedni drugima
Želko Bebek

Bebek se vraća u Bijelo Dugme: Što sam stariji osjećam da se sve više približavamo jedni drugima

Po svemu sudeći, Željko Bebek bi se rado vratio u Bijelo dugme! Kako je istakao, previše je bilo lijepih stvari da bi pamtio one manje lijepe. Šta više - sve je svađe i čarke u potpunosti zaboravio.

Prvi koncerti s prvim pjevačem mogli bi se, kako se navodi, dogoditi već na jesen u Sarajevu.

"Što sam stariji, osjećam da se sve više približavamo jedni drugima. Hoćemo li ponovo biti saradnici, ne znam, ali iz dana u dan sve više mislim na njih. Čarke i svađe između nas više nisu ni važne, sve sam ih zaboravio. Previše je bilo lijepih stvari da bih pamtio svađe", izjavio je on pa dodao da i danas rado pjeva hitove grupe.

Adis Gojak, producent "Bijelog dugmeta", rekao je da bi oni vrlo i te kako voljeli da vide Bebeka u svojim redovima.

"Drago mi je što tako misli, ali prvo moramo dogovoriti sastanak, sjesti i porazgovarati o mogućoj saradnji. I prije smo razgovarali o toj mogućnosti. Pokušavali smo s njim postići dogovor u razumnim okolnostima. To je naša želja i nemamo ništa protiv. Rado ću se vidjeti s Bebekom i porazgovarati s njim o mogućoj saradnji", rekao je on.

Inače, Bebek je sa "Bijelim dugmetom" posljednji put nastupao 2005. na povratničkoj mini turneji koja je obuhvatala koncerte u Sarajevu, Zagrebu i Beogradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.