Mladi DPS Nikšić: Ne podržavamo podjele
Foto: DPS

Mladi DPS Nikšić: Ne podržavamo podjele

Mladost Nikšića nikako ne podržava podjele, retrogradnu politiku i povratak u mračne lavirinte srednjeg vijeka, već život u stabilnoj, naprednoj i evropskoj Crnoj Gori, zemlji velikih mogućnosti, ubrzanog razvoja i zemlji koja uvažava potrebe mladih, istaknuto je na sinoćnoj sjednici Savjeta mladih Nikšić.

“Mladi Nikšića su još jednom nedvosmisleno pružili podršku starijim kolegama i državnom rukovodstvu u svim naporima koje čine kako bi zaokružili crnogorska identitetska pitanja, očuvali mir i stabilnost i omogućili ljepši i ugodniji život mladih u našem gradu i Crnoj Gori”, poručili su iz Savjeta mladih DPS-a Nikšić.

Dodaju da su, u svijetlu aktuelnih događaja, mladi DPS-a Nikšić pozvali vršnjake da ne nasijedaju na manipulacije različitih vrsta, da ne devastiraju grad koji su zajedno godinama gradili njihovi preci i da zajedno učestvuju u njegovom oblikovanju po mjeri mladih.

“A iznad svega da svi zajedno čuvamo našu najveću svetinju-državu Crnu Goru i da se na civilizovan način, način dostojan 21. vijeka i 2020.godine, borimo za pravo, čast i slobodu Crne Gore”, naveli su iz Savjeta mladih DPS-a Nikšić.

Sjednicom je predsjedavala predsjednica Marija Perović, a prisustvovali su i predsjednik OO DPS-a Nikšić Ivan Mitrović i poslanici Aleksandra Vuković i Andrija Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.