Niko ne vjeruje da ima 63 godine, a ovo je njena tajna (FOTO)
Foto: Instagram

Niko ne vjeruje da ima 63 godine, a ovo je njena tajna (FOTO)

Tajvanska glumica, pjevačica i televizijska voditeljka Čen Meifen posljednjih je nekoliko dana privukla pažnju brojnih svjetskih medija. Čini se kako mnogima nije jasno kako Čen „ne stari“.

Ova Tajvančanka ima 63 godine, a komentari skoro svih na društvenim mrežama su da izgleda bar duplo mlađe.

Čen je nedavno vodila emisiju na nacionalnoj televiziji obučena u providnu haljinu s perlicama i perjem koja je prekrivala ključne djelove tijela, a cijena haljine iznosi 15 hiljada funti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Haljina je otkrivala i njen zategnuti stomak, a mnogi obožavaoci pitali su se koja je tajna njenog mladalačkog izgleda.

Ova glumica već tri decenije je ispred malih ekrana i već dugo nosi titulu najzgodnije žene na Tajvanu. Iako ima onih koji vjeruju da je za njen izgled zaslužna plastična hirurgija, Čen tvrdi da je njena tajna u đumbiru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Svakog dana pije supu u koju dodam i komade đumbira. Mislim da zbog toga imam blistavu kožu" – izjavila je u jednom telefonskom intervjuu.

Uprkos zdravoj ishrani, Čen sebe ne može da natjera da ide u teretanu pa ima privatnog trenera s kojim vježba jednom ili dva puta nedjeljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

"Znam da treba da vježbam. Ljubomorna sam na one ljude koji idu u teretanu iz navike. Ja uvijek moram sebe da tjeram da vježbam" – priznala je Čen, koja ima 52 kilograma, a štikle nosi svaki dan. Ipak, kako priznaje, najsrećnija je kada se može opustiti pa onda nosi farmerke i majicu s kratkim rukavima.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.