Državljanin Albanije ubijen u Tuzima, uhapšen osumnjičeni
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Državljanin Albanije ubijen u Tuzima, uhapšen osumnjičeni

Policije je uhapsila P.J. zbog sumnje da je sinoć u Tuzima ubio albanskog državljanina G.E.

"Naime, policija je jutros obaviještena od strane građana da je u Tuzima u mjestu Vuljaj pronađeno beživotno tijelo muške osobe. Odmah  po prijemu obavještenja policijski službenici su izašli na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodajući da su na tijelu oštećenog  bile vidljive povrede u predjelu glave.

"Ubistvo je počinjeno na štetu E.G. (39), državljanina Republike Albanije. Po nalogu Višeg državnog tužioca tijelo je upućeno na obdukciju. Konstatovano je da je smrt nastupila nasilnim putem i to od posljedica upotrebe vatrenog oružja. Kriminalističkom obradom je utvrđeno da mjesto na kojem je oštećeni pronađen nije mjesto izvršenja krivičnog djela, a sprovodeći intenzivne operativno-taktičke mjere i radnje policijski službenici su pronašli lice mjesta na kojem je ubistvo izvršeno. Obezbijeđeni su i materijalni dokazi - oružje koje je bilo zakopano, a za koje se opravdano sumnja da je korišćeno prilikom izvršenja ovog krivičnog djela", kaže se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, na osnovu svih prikupljenih materijalnih dokaza službenici Uprave policije su došli do sumnje da je ovo krivično djelo počinio P.J. (56) iz Tuzi.

On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.