Četrdeset dana od ubistva policajca: Herceg Novi odao poštu Lekoviću
Foto: Radio Jadran

Četrdeset dana od ubistva policajca: Herceg Novi odao poštu Lekoviću

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća na mjestu ubistva graničnog policajca Milutina Leke Lekovića u Igalu, službenici Odjeljenja granične policije Herceg Novi, s građanima, opštinskim čelnicima, porodicom, prijateljima i poznanicima obilježili su 40 dana od njegove smrti.

Bila je ovo prilika da se još jednom pokaže zajedništvo u osudi svirepog ubistva uzornog policajca, oca i supruga Milutina Lekovića, koji je tragično izgubio život.

Leković je ubijen u centru Igala, u policijskom vozilu, kada su sa zadnjeg sjedišta u njega pucali osumnjičeni, ubrzo uhvaćeni i uhapšeni albanski državljani Ljuan Hasanaj (43), njegov brat Ljuljzim Hasanaj (49) i majka Nure Hasanaj (67).

4493119fb40e315dbb76aa4b4f7bf878

Foto: Radio Jadran

Odavanje pošte Lekoviću na četrdesnicu njegovog ubistva inicirao je Sindikat Odjeljenja granične policije Herceg Novi.

Okupljanje je krenulo sa platoa ispred Centra bezbjednosti, a onda su se u mimohodu porodica, građani i policija uputili ka Igalu do mjesta ubistva.

Tokom polaganja cvijeća i paljenja svijeća saobraćaj je bio obustavljen na kratko, prenosi Radio Jadran.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.