Radnik na bušotini promrzle mačiće spasio uz pomoć kafe (VIDEO)
Foto: Screeshot

Priča sa srećnim krajem

Radnik na bušotini promrzle mačiće spasio uz pomoć kafe (VIDEO)

Tragičan prizor pretvorio se u toplu priču kada je radnik naftne bušotine iz Alberte u Kanadi, toplom kafom spasao tri napuštena mačeta smrznuta u snijegu pored puta.

Kendal Diviš je akciju spašavanja napuštenih mačića snimio i podijelio na društvenim mrežama, a video se proširio svijetom vrtoglavom brzinom.

U svojoj objavi na Fejsbuku, Diviš objašnjava da je mačke pronašao nedaleko od naftne bušotine na kojoj radi. Po stanju u kojem su se nalazili mladunci pretpostavio je da su u snijegu proveli cijelu noć. Jedno mače je bilo slobodno, no repovi druga dva su bili zaleđeni i prilepljeni za zemlju, prenosi RTS.

U želji da pomogne, Kendal se snašao i toplom kafom koju je imao u kolima uspio je da odvoji repiće mladunaca, utopli ih i odnese na sigurno.

Uz objavu sa video-snimkom akcije spasavanja, Kendal je pozvao sve koji su zainteresovani da udome ove male „srećnike“, da mu se jave, ne sluteći kakvu popularnost će steći štirom sveta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.