"Nadležni da što prije reaguju povodom koronavirusa"

"Svijet se suočava sa još jednom ozbiljnom prijetnjom. U Kini se pojavio opasni korona virusa, koji je već odnio 17 života, a čitavi gradovi su izolovani od ostatka države", navode iz Socijalističke narodne partije(SNP).

Virus je dodaju stigao i u Evropu.

"Brojne države su već preduzele potrebne mjere kako bi dale pravovremen odgovor na ovu opasnost. I u susjednoj Srbiji, prema riječima tamošnjeg ministra zdravlja, sprovode se sve neophodne kontrole kako bi se građani zaštitili.

Za sve to vrijeme nadležni u Crnoj Gori su uspavani i bez adekvatne reakcije na problem o kojem bruji cijeli svijet. Moramo postaviti logično pitanje: gdje je i šta radi ministar zdravlja Kenan Hrapović? Da li čeka da u Crnu Goru stigne neko sa korona virusom ili da, ne daj Bože, neko umre, pa da se onda oglasi?", pitaju iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija zahtijeva od nadležnih organa da što prije reaguju povodom ovog pitanja.

"Da objasne građanima o kakvoj se opasnosti radi i obavijeste ih o mjerama koje se preduzimaju kako bi se spriječilo da virus stigne u našu zemlju. Ne čekajmo da se desi nešto što niko od nas ne bi želio, pa da tek onda govorimo o tome", navode iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.