Gardisti spala kapa, Putin je podigao(VIDEO)
Foto: Screenshot

Gardisti spala kapa, Putin je podigao(VIDEO)

Predsjedniku Ruske Federacije, Vladimiru Putinu malo šta može da promakne za vrijeme sastanaka sa svjetskim državnicima. Zato ne čudi što je primijetio da je jednom gardisti tokom susreta sa palestinskim liderom Mahmudom Abasom spala kapa.

U Vitlejemu su palestinski lider Mahmud Abas i ruski predsjednik Vladimir Putin razgovarali o rješavanju konflikta između Izraela i Palestine i bilateralnim odnosima.

Ali jedan detalj je u centru pažnje medija. Prolazeći pored počasne straže, Putin je primijetio da je jednom gardisti pala kapa. Uzeo je i stavio mu je na glavu. ​​Palestinski lider i članovi delegacije pozitivno su reagovali na gest ruskog predsjednika.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.