U Njemačkoj šestoro ubijeno, dvoje teško ranjeno u pucnjavi
Sa mjesta ubistva

Žrtve iz iste porodice kao i osumnjičeni?

U Njemačkoj šestoro ubijeno, dvoje teško ranjeno u pucnjavi

Šest osoba je ubijeno i dvoje je teško ranjeno u pucnjavi koja se dogodila danas na sjeverozapadu Njemačke, saopštila je policija u Alenu potvrdjujući prethodne izveštaje medija.

Pucnjava se dogodila oko podneva u mestu Rot am Ze, koje se nalazi oko 170 kilometara sjeverozapadno od Minhena.

Napadač je priveden navela je policija dodajući da izgleda da su žrtve iz iste porodice kao i osumnjičeni, prenosi Beta.

Portparol policije Holger Binert rekao je ranije za njemačku televiziju N-tv da je uhapšen osumnjičeni, njemački državljanin i da prema prvim informacijama izgleda da su se poznavali on i jedna ili više žrtava. Neke od žrtava pripadale su istoj porodici, dodao je on.

"U svakom slučaju nemamo informacije o daljim osumnjičenim", rekao je on.

Njemačka policija na Twitteru je objavila da je napadač uhapšen. Prema prvim informacijama, policija vjeruje da je pucnjava povezana s ličnim razlozima i da se ne vjeruje da ima još napadača.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.