Evo šta čeka horoskopske znake za vrijeme mladog Mjeseca
Ilustracija

Nekome je period velikih promjena nekome mir i opuštenje

Evo šta čeka horoskopske znake za vrijeme mladog Mjeseca

Ovog petka, mlad Mjesec nekom donosi mir i opuštanje, a nekome je vrijeme za velike promjene.

Ovan

Danas se u poslovnom segmentu osjeća već drugačija energija. Neke situacije su se smirile u velikoj mjeri, vi ste rasterećeni i možete da malo odahnete. Mlad Mjesec u znaku Vodolije uvodi vas u fazu sa pojačanim poslovnim prilikama.

Bik

Našli ste pravi način kako da komunicirate sa nekim osobama u poslovnom okruženju. Vaši napori i trud konačno mogu rezultovati uspjehom. Mlad Mjesec u polju karijere, pozicije i statusa govori da ulazite u period neočekivanih poslovnih promjena.

Blizanci

Iz nekih dosta opterećujućih poslovnih problema ste izašli i trudite se da se što prije vratite u normalan modus funkcionisanja. Vrijeme je da redovnim obavezama posvetite više pažnje. Mlad Mjesec u polju stranaca, obrazovanja – govori o tome da ste u periodu kada širite svoju svest ali i svoj uticaj.

Rak

Jeste da ste se u prethodnim danima premorili, ali ste vrlo zadovoljni što ste neke situacije uspješno razriješili. Danas vam je potrebno da se okrenete ka ljepšim stvarima u životu. Mlad Mjesec u polju kriza, promjena, dugovanja – uvodi vas u fazu u kojoj ćete rešavati finansijske probleme.

Lav

Kao da je konačno sve došlo na svoje mjesto. Jeste da se vi osjećate prilično izduvano i iscrpljeno, ali u poslovnom segmentu danas neće biti opterećenja, pa ćete moći da se opustite. Mlad Mjesec u polju partnerstava govori da su mnogi Lavovi pred velikim promjenama u ovom segmentu.

Djevica

U potpunom ste skladu i sami sa sobom, ali i sa onima sa kojima dolazite u kontakt. Imate dovoljno smirenosti, strpljenja, ali i odlučnosti da biste svaki razgovor uspješno završili. Mlad Mjesec u polju poslovne svakodnevice donosi promjene radnog mjesta, a nekima čak i preseljenje posla radi.

Vaga

Sve u poslovnom segmentu funkcioniše besprekorno. Nadate se da ste konačno završili sa jednim napornim periodom. Ne nadajte se previše. Mlad Mjesec u vašem polju ljubavi, kreativnosti uvodi vas u fazu sa pojačanim emotivnim prilikama, ali I u period koji je dobar za pokretanje novih ideja.

Škorpija

Škorpije će danas riješiti sve probleme lakše nego što su mislile. Pritisak zbog finansija postoji, ali ga lakše hendlujete. Mlad Mjesec u vašem polju doma, porodice, privatnih poslova – govori da je pred vama period velikih, iznenadnih promjena u ovim segmentima.

Strijelac

Našli ste potreban mir i strpljenje da biste razriješili poslovne nedoumice ili neke situacije koje su bile aktuelne u prethodnim danima. Danas dosta korektan dan. Mlad Mjesec u vašem polju dogovora, kretanja, okoline – govori da ulazite u fazu sa više poslovnih šansi i prilika.

Jarac

Poslije napetih prethodnih dana, ovaj će vam dan doći kao melem na ranu. Mir, tišina, sve se odvija uglavnom bez problema, a vi imate više nego dovoljno vremena za sebe. Mlad Mjesec u vašem polju ličnih vrijednosti govori da će u ovom segmentu u narednom periodu doći do jačih promjena.

Vodolija

Današnji dan je malo zamoran za vas, zato što ćete morati da budete skoncentrisani, a vama su misli trenutno na nekoj drugoj strani. Mlad Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti govori o tome da vi lično ulazite u period velikih promjena, mijenjate svoj život drastično.

Ribe

Iako ste svjesni da je mnogo toga još ostalo neriješeno, evidentno je da su se neke situacije u poslovnom segmentu smirile i stabilizovale. Osjećate se iscrpljeno I jedva ćete sačekati kraj radnog vremena. Mlad Mjesec u vašem polju podsvjesti govori da ulazite u fazu u kojoj ćete rasvijetliti mnoge nedoumice.

Izvor: Prva.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.