Nezgoda na putu Cetinje-Podgorica: Prevrnulo se vozilo, jedna osoba povrijeđena
Foto: Cetinjski list

Nezgoda na putu Cetinje-Podgorica: Prevrnulo se vozilo, jedna osoba povrijeđena

Cetinjanin V.V.(64) povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi koja se oko 15 sati i 30 minuta dogodila u mjestu Belveder, na magistralnom putu Cetinje - Podgorica.

V.V. je, kako prenosi Cetinjski list, upravljao vozilom marke "Reno" podgoričkih registarskih oznaka, iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, nakon čega je došlo do njegovog prevrtanja.

On je, prema informacijama Cetinjskog lista, zadobio lakše tjelesne povrede. 

Uviđaj su izvršili pripadnici cetinjskog Odjeljenja bezbjednosti, a na licu mjesta su bili i pripadnici cetinjske Službe zaštite i spašavanja i cetinjske Hitne pomoći.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.