Janović čestitao vaterpolistima: Pokazali ste sportski kvalitet

Plasman u polufinale Evropskog prvenstva

Janović čestitao vaterpolistima: Pokazali ste sportski kvalitet

Ministar sporta i mladih Nikola Janović čestitao je našoj seniorskoj vaterpolo reprezentaciji prolaz među četiri najbolje ekipe na Evropskom prvenstvu koje se od 14. do 26. januara održava u Budimpešti.

“Hrabro ste se borili i izborili plasman u polufinale Evropskog prvenstva pokazujući na taj način sportski kvalitet i dostojno predstavljanje naše države koju ste vratili u sami vrh evropskog vaterpola”- istakao je Janović.

Janović je iskoristio priliku da poželi sreću ajkulama u polufinalu u nadi da će nas obradovati novom medaljom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.