DPS Budva:  Pavićević - predsjednik bez partije

DPS Budva: Pavićević - predsjednik bez partije

Nakon mnogo lutanja, iz Crnogorske partije stižu naznake da bi se mogli vratiti na pravi put. Koaliciona neposlušnost u parlamentu kada nisu podržali antidržavne inicijative, bojkot litija za navodnu odbranu svetinja, dokaz su da osim Pavićevića, većina funkcionera ipak nije spremna da, za dio kolača u vlasti, pod noge baci sve ono što im je zapisano u nazivu, kazali su iz OO DPS Budva.

"U predizbornoj kampanji su obećavali građanima Budve razvoj, a neprincipijelni ulazak u vlast pravdali entuzijazmom da budu korektiv iste", naveli su iz budvanskog DPS-a.

Dodajući da su onda završili u čvrstom zagrljaju Demokrata, maltene služeći im kao megafon u odbrani neodbranjivog. Kruna njihove saradnje bilo je pojavljivanje lidera Crnogorske partije na saboru u Nikšiću.

"Izgleda da je to ipak prelilo i onako prepunu čašu unutar partije koja se nekada zaklinjala na vječnu ljubav Budvi i Crnoj Gori. Vjerujemo da su posljednja dešavanja rezultat svijesti o posljedicama dubokog razočaranja jednog dijela članova i birača koji su im 2016. poklonili povjerenje, ali i svijesti o tome da im bez ozbiljnih reformi ne treba ni da učestvuju na narednim izborima. Očigledno su u Crnogorskoj partiji shvatili da im ista tone sve dublje i svakim danom gubi svoje funkcionere i simpatizere, dok Pavićevic uživa u ulozi političkog potrčka Alekse Bečića, od kojeg očekuje poslanički mandat nakon izvjesnog penzionisanja Crnogorske partije", zaključuju it OO DPS Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.