Vulin Boškoviću: Kakve su to hibridne prijetnje stizale u Crnu Goru iz Srbije?
Aleksandar Vulin

Vulin Boškoviću: Kakve su to hibridne prijetnje stizale u Crnu Goru iz Srbije?

Ministar odbrane Aleksandar Vulin pozvao crnogorskog kolegu da zbog dobrosusjedskih odnosa objasni kakve su to hibridne prijetnje stizale u Crnu Goru iz Srbije.

"I kako im je to odgovorio NATO tim koji je na poziv Ministarstva odbrane Crne Gore stigao u pomoć ugroženoj Crnoj Gori. Jedini hibridi koji stižu u Crnu Goru iz Srbije su hibridi sjemenskog kukuruza, a tu valjda nema prijetnje a još manje razloga za angažovanje NATO pakta", naveo je Vulin.

On je tako odgovorio na izjavu ministra odbrane Crne Gore Predraga Boškovića da je ta zemlja u Sjevernoatlantskoj alijansi prepoznata kao zemlja pod velikim hibridnim uticajem prije svega Srbije i Rusije.

"NATO može da bude miran što se Srbije tiče, ali da li može da se osloni na saveznika koji tako lako kuka za pomoć, pokazaće vrijeme. Očekujemo objašnjenje ili izvinjenje", poručio je Vulin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.