Kineskinje se izgubile u BiH
Ilustracija

Policija ih pronašla nepovrijeđene

Kineskinje se izgubile u BiH

Policija u Milićima pronašla je noćas četiri kineske državljanke na lokalnom putu u mjestu Gornji Zalukovik, koje su se izgubile.

Naime, policijska stanica Milići je noćas oko 01,30 časova, obaviještena je da su se kineske državljanke upravljajući putničkim automobilom opel, izgubile na području opštine Milići.

"Po prijavi su odmah postupili policijski službenici koji su brzom intervencijom pronašli putnički automobil koji je sletio sa lokalnog puta u mjestu Gornji Zalukovik, u kome su se nalazile četiri kineske državljanke, koje tom prilikom nisu povrijeđene", saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kako su naveli, vozilo je uz pomoć policijskih službenika vraćeno na lokalni put odakle je propraćeno do magistralnog puta, nakon čega su Kineskinje nastavile dalje putovanje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.