Đoković se prošetao do trećeg kola Australijan opena
Novak Đoković

Drugi teniser svijeta grabi ka odbrani titule

Đoković se prošetao do trećeg kola Australijan opena

Novak Đoković se plasirao u treće kolo Australijan opena pobjedom nad Japancem Tacumom Itom.

Đoković je "počistio" Ita u tri seta (6:1, 6:4, 6:2) za nešto više od sat i po vremena igre.

Srpski teniser je napravio novi korak ka odbrani titule na Australijan openu, ujedno ostvarivši 901. pobjedu na ATP Turu, prenosi B92.

Sedmostruki osvajač Otvorenog prvenstva Australije u trećoj rundi imaće duel sa još jednim Japancem, Jošihitom Nišiokom.

Nišioka je u prvom kolu pobijedio Lasla Đera, u drugom Britanca Dena Evansa, a sa Novakom je igrao nedavno, na Dejvis kupu u Madridu, kada je izgubio sa 2-0.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.