Težak udes kod Kraljeva: Golf udario u autobus, dva mladića iz Rožaja poginula(VIDEO)
Foto: Screenshot/Novosti

Težak udes kod Kraljeva: Golf udario u autobus, dva mladića iz Rožaja poginula(VIDEO)

U teškom saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio rano jutros, oko 6.30, u mjestu Tavnik na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Preljina, dvije osobe su poginule, dok je jedna osoba zadobila teške povrede i nalazi se u životnoj opasnosti.

Dva mladića iz Rožaja, 1992. i 2002. godište, izgubila su život, a žena koja je bila sa njima u golfu (1971) je teško povrijeđena i prevezena u kraljevačku bolnicu.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je „golf“ crnogorske registracije, krećući se prema Preljini, prilikom preticanja kamiona kraljevačke registracije direktno udario u autobus kragujevačkog prevoznika „Vihor“ koji je dolazio iz suprotnog pravca,pišu Novosti.

Mladići iz „golfa“ su na mjestu preminuli, dok je jedna ženska osoba, koja se takođe nalazila u automobilu, sa teškim povredama sanitetskim vozilom prevežena u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu i ljekari se bore za njen život, dok niko od putnika autobusa nije povrijeđen, pišu Novosti.

Zbog udesa saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale u potpunom prekidu, a posle uviđaja biće poznato i više okolnosti pod kojima se nesreća dogodila.

Pretpostavlja se da su glavni uzroci neprilagođena brzina u uslovima smanjene vidljivosti zbog guste magle.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.