Preko 46.000 eura za uređenje kružnih tokova u Podgorici(VIDEO)
Foto: PG Biro

Preko 46.000 eura za uređenje kružnih tokova u Podgorici(VIDEO)

Gradsko preduzeće Zelenilo je u prethodnom periodu pejzažno uredilo tri kružna toka i to na raskrsnici ulica Vojislavljevića i 4. jula, na Jadranskoj magistarli na uključenju Jugozapadne obaliznice kao i treći u nizu na Jadranskoj magistrali, odnosno na putu ka Aerodromu “Golubovci”, saopšteno je iz PG Biroa.

Sredstva za uređenje kružnih tokova opredijeljena su iz budžeta Glavnog grada ali i kroz donacije društveno odgovornih kompanija. Vrijednost uređenja tri pomenuta kružna toka iznosi 46.619 eura.

"Kružni tokovi na ovom putnom pravcu koncipirani su tako da daju simboliku samog puta ka moru kroz palme i masline dok se duh Podgorice  prožima kroz Morački oblutak. Tako se na kružnim tokovima sa jedne strane u parteru nalazi Morački oblutak i niže biljke- bonsai masline i palme dok je sa druge strane izvršena sadnja višeg sprata biljaka odnosno čempresa na travnjaku", saopšteno je iz PG Biroa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.