Pamela Anderson opet stala na ludi kamen (VIDEO)
Pamela Anderson, Foto: Epa

Najpoznatija plavuša na svijetu se opet udala

Pamela Anderson opet stala na ludi kamen (VIDEO)

Pamela Anderson je udata žena - peti put je stala na ludi kamen!

Jedna od najpoznatijih plavuša na svijetu, koja je prošle godine doživjela fizičko nasilje od fudbalera s kojim je bila u vezi, iznenadila je javnost viješću o udaji!

Pamela se vjenčala peti put, i to sa Džonom Pitersom, poznatim holivudskim producentom.

Piters je producirao filmove "Zvijezda je rođena", i verziju iz sedamdesetih i novu sa Lady Gagom u glavnoj ulozi, a ovako je prokomentarisao činjenicu da se oženio Pamelom.

"Već decenijama, ja mogu da biram ženu koju hoću. Svijet je prepun lijepih djevojaka. Ali već 35 godina, ja želim samo nju - rekao je on.

Pamela i Džon zabavljali su se prije više od 30 godina, a ponovo su se "smuvali" krajem prošle godine, prenosi Alo.

Ovo je novi Pamelin muž!


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.