Supruge ubijenih
Sa mjesta ubistva

Supruge ubijenih "škaljaraca" se ne sjećaju ničega

Supruge ubijenih vođa škaljarskog klana Igora Dedovića i Stevana Stamatovića tvrdile su danas pred grčkim inspektorima da ne znaju ko stoji iza ubistva njih dvojice, prenosi CNN Greece.

One su navele da ne znaju gdje su njihovi muževi boravili u Grčkoj, ali i da se ne sjećaju ničega što se sinoć događalo, kada su pred njima i njihovom djecom u prepunom restoranu u Atini ubijeni Dedović i Stamatović.

Dvije žene, od kojih je jedna ranjena prilikom pucnjave u restoranu, nijesu pružale previše informacija grčkoj policiji.

Prema pisanju CNN Greece, kazale su da su u tu zemlju stigle kako bi provele praznike sa porodicom. Jedna od njih je navela da zna da je njen muž bjegunac, ali grčki mediji nijesu objavili o kome je tačno riječ.

Međitim, obje su rekle da su im profesionalne aktivnosti muževa, kao i njihovo učešće u kriminalnim poslovima, potpuna nepoznanica, prenosi Pobjeda.

Policajci su, piše isti portal, pronašli kreditne kartice žrtava, kao i nekoliko ključeva i novčanicu od 500 eura.

Podsjetimo, u sinoćnoj pucnjavi u restoranu u Atini nepoznati, maskirani napadači ušetali su u restoran u kom su Dedović i Stamatović sjedeli sa ženama i djecom.

Kako grčki mediji pišu, radi se o četiri napadača koji su u njih hladnokrvno ispalili 20 hitaca i pobjegli.

Čitava akcija trajala je oko tridesetak sekundi, a u pucnjavi je ranjena i supruga Stamatovića, koja je kao i žrtve napada odmah prevezena u bolnicu.

Crnogorska policija danas je saopštila da su ih grčke kolege zvanično obavijestile da su sinoć u Atini ubijeni Dedović i Stamatović, te da je supruga Stamatovića tom prilikom lakše povrijeđena.

Stamatović i Dedović slovili su za istaknute članove škaljarskog klana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.