Masakr u Teksasu: Svađa na koncertu prerasla u dvostruko ubistvo (VIDEO)
Foto: Printscreen - Youtube

Počinilac djela nije još pronađen

Masakr u Teksasu: Svađa na koncertu prerasla u dvostruko ubistvo (VIDEO)

U nedelju uveče došlo je do pucnjave tokom koncerta u klubu San Antonio u Teksasu, pri čemu su ubijene dvije osobe, a petoro ih je ranjeno, saopštile su lokalne vlasti.

Policija je dobila dojavu o pucnjavi oko 20 sati po lokalnom vremenu do koje je došlo u klubu smještenom uz šetalište rijeke San Antonio.

"Prvo je došlo do svađe između dvije osobe nakon čega je jedna od njih izvukla pištolj i počela da puca.

Jedna od žrtava je umrla na mjestu događaja, a još šest je prevezeno u bolnicu, gdje je uskoro preminula još jedna osoba", rekao je Vilijam Mekmanus, voditelj policijske stanice San Antonio.

Policija još uvijek traga za osumnjičenim za ubistva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.