Ponovni susret Bred Pita i Dženifer Aniston pred kamerama (FOTO)(VIDEO)
Foto: Getty images

Sve uzavrelo od emocija na dodjeli SAG nagrada

Ponovni susret Bred Pita i Dženifer Aniston pred kamerama (FOTO)(VIDEO)

Sinoć je na dodjeli SAG nagrada bilo suza, smijeha i emocija do krova. Svi pričaju o susretu Bred Pita i Dženifer Aniston, kao i o odavanju pošte Hitu Ledžeru koji je preminuo prije 11 godina.

Međutim, Bred Pit (56) je definitivno privukao najviše pažnje. Naime, on je dobio nagradu za ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu", da bi se tokom govora našalio: "Bila je to teška uloga o tipu koji se skine i ne završi sa svojom ženom. Mislim, velika žrtva, velika."

bredidyenifer

Foto: Getty images

Za to vrijeme, Dženifer Aniston je bila u publici osmehujući se. Ali, ubjedljivo najupečatljiviji je bio susret Breda i Dženifer na crvenom tepihu i njihovog strastvenog držanja za ruke. Naime, iza bine Bred je zgrabio Dženifer za ruku u želji da joj čestita zbog dobijene nagrade. Nakon susreta, Dženifer nije mogla da prestane da se osmjehuje. Svi se slažu da među bivšim supružnicima i dalje postoji velika strast.

Gubitnica večeri je Dženifer Lopez koja nije dobila SAG nagradu za ulogu striptizete, iako se pričalo kako će biti nominovana i za Oskara. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.