Milosav Bulatović

"SNP u Kolašinu postoji i radi samo saopštenjima"

"Gubitnički analitičari kolašinskog SNP-a nastavljaju da pokazuju da ova partija u Kolašinu postoji i radi samo saopštenjima.Nakon što su sebe utopili u neučinak neuspješne koalicije svoje članstvo prepustili „frontovcima“ i još više „crvenim kravatama“,sada se samo glasnu saopštenjima,tek da se pokaže da postoje", saopšteno je iz kabineta Predsjednika Opštine Kolašin Milosava Bulatovića.

Kako se dodaje u saopštenju, Kolašinski SNP će ostati zapamćena kao partija koja je svoje članove ostavljala bez posla samo da bi pojedinci sačuvali svoja mjesta u tadašnjoj lokalnoj vlasti koju su građani Kolašina za sva vremena poslali u političku prošlost.

"Naravno da je ostacima SNP-a lakše da prebroje opštinske funkcionere nego učinke aktuelne vlasti DPS-Grupa birača – SD.Za razliku od njih koji su samo statirali u neuspjesima prethodne vlasti,mi radimo, pratimo razvojne projekte grada,uvažavamo potrebe i inicijative građana,ulažemo u saobraćajnu i komunalnu infrastrukturu,stvaramo uslove za dolazak investitora koji će otvoriti nova radna mjesta.Imamo viziju razvijenog Kolašina koju će u saradnji sa Vladom Crne Gore, realizovati naši kadrovi", navodi se u saopštenju.

Prethodna vlast je kako kažu iz kabineta Bulatovića, postojala zbog same sebe, a"oni postoje zbog građana Kolašina koji su im dali povjerenje".

"To povjerenje ćemo opravdati i tako što smo značajno povećali obim posla što nam je omogućilo da otvorimo nova radna  mjesta za mlade, stručne i profesionalne kadrove iz našeg grada.Sa svako novo radno mjesto smo dobili saglasnost Vlade jer smo ga obrazložili stvarnim potrebama radnih zadataka i obaveza koje smo planirali i koje ćemo realizovati.

Neka se ostaci SNP-a prisjete brojnih nezakonitosti koje su imali u radu a jedna od njih je i nezakonito postavljanje načelnika Komunalne policije što je potvrđeno i Odlukama Upravnog suda.Uzaludan im je posao da građane Kolašin uče kako da „čitaju“ ono što  mi radimo.Sa puno odgovornosti i realizovanih projekata,mi ćemo izaći pred građane Kolašina dok su oni „pročitani“ za sva vremena", zaključuje se u saopštenju kabineta predsjednika Opštine Kolašin.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.